, ,

Glasbrik messingfarvet – Påske

39.00 kr.

Hold styr på gæsterne til påskefrokosten med disse fine glasbrikker med gravering af navn og påskehare.

Når festen slutter kan gæsterne få et lille minde med hjem fra dagen.

Glasbrikken har blød sort underside og er belagt med blank messingfarve på oversiden.

Har du set at du også kan få graveret glasbrikker til andre særlige lejligheder som f.eks. fødselsdag, bryllupsdag, mors dag, fars dag og barnedåb?

Glasbrikkerne sælges enkeltvis, og prisen er pr. stk. Ønsker du at købe flere, lægger du blot det ønskede antal i kurven, og skriver navn ved hver enkelt.

Mål: diameter 8,5 cm.

Tåler ikke opvaskemaskine.

Ved behov for rengøring, tørres overfladen af med en fugtig klud.

Graveringen fremstår som gråtone.

 

Messingfarvede glasbrikker med gravering

Påskefrokosterne er lige om hjørnet. Med disse fine messingfarvede glasbrikker med gravering af påskehare og navn er du sikker på at få dækket et flot bord.

Der er ikke noget mere irriterende end glas, der efterlader ringformede mærker på sofa- eller spisebordet. De er et hyr at komme af med igen. Med disse fine messingfarvede glasbrikker undgår du helt de grimme mærker på dine borde.

Hold styr på dine gæster til påskefrokosten med disse fine glasbrikker med gravering af navn og påskehare, og når festen slutter, kan gæsterne få et lille minde med hjem fra dagen.

Glasbrikken har blød sort underside og er belagt med blank messingfarve på oversiden. Den er nem at rengøre. Ved behov for rengøring, tørrer du blot overfladen af med en fugtig klud.

Skal du holde fest, er det en fin ide at få graveret sine gæsters navn på glasbrikker og bruge dem som bordkort. De graverede glasbrikker vil med sikkerhed vække opsigt blandt dine gæster!

Du noterer blot i feltet, hvilket navn du ønsker, der skal graveres, og vi graverer den for dig.

Ønsker du at købe flere, lægger du blot det ønskede antal i kurven, og skriver navn ved hver enkelt.

Har du set at du også kan få graveret glasbrikker til andre særlige lejligheder som f.eks. fødselsdag, bryllupsdag, mors dag, fars dag og barnedåb?

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top