facebook_pixel

FAQ

Ja, det er muligt at ændre og tilføje tekst. Dette gøres ved bestilling. Mange vælger at tilføje en personlig hilsen, navne, eller en særlig dato.

Det er muligt at uploade op til 3 billeder ved bestilling. Har du flere billeder, så send os gerne en email, og vi vil finde en løsning.

Du kan sagtens få lov at beslutte hvordan designet skal være. Du skal blot notere dine ønsker i “kommentar” feltet ved bestillingen, eller sende os en email med dine ønsker. En anden mulighed vil være, at du selv sætter det hele sammen i en JPEG fil, og uploader ved bestillingen. Så vil vi gravere det præcis som det bliver sendt

Da det er en specialfremstillet vare, laver vi ikke bestillinger på forhånd. Vi ændrer ikke i billedet, så selve billedet vil se ud som hvis det blev fremkaldt på normal vis. Her afhænger det færdige resultat af, om der vælges sort eller træfarvet træplade.

Vi har forsøgt at vise så mange forskellige eksempler som muligt i webshoppen.

Det er stortset alle billeder der kan graveres. Vi kan både gravere gamle billeder, mobil billeder, og fotograf billeder. De fleste billeder bliver taget i hverdagen med mobilen, og bliver rigtig fine når de graveres.

Hvis billedet er lidt utydeligt, eller i dårlig kvalitet, vil vi anbefale en sort træplade.

Vi vil altid tage kontakt, hvis vi vurderer at billede ikke kan bruges til gravering, og du vil blive tilbudt dine penge retur, eller at sende et andet billede

Ja, skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker eventuelle fejl i teksten rettet.

Ja produkterne er altid pakket ind i silkepapir og boblekuvert / æske, så ingen gætter hvad det er

Ja, send en email eller ring, så skynder vi os at få det ændret. Hvis du har uploadet det forkerte billede, så sender du blot det nye i en mail

Vi kan ikke garantere holdbarheden, i tilfælde af at træet udsættes for fugt. Nogle vælger dog at lakere med skibslak, da dette efter sigende skulle være vandafvisende.

Vi kan desværre ikke producere større størrelser end dem vi har til salg nu

Vi graverer billedet præcis som vi modtager det. Dette betyder, at vi ikke fjerne objekter eller farver i baggrunden. Dog vil vi ofte beskære billedet, hvis det ser bedre ud. Hvis du har særlige ønsker til beskæring, eksempelvis at du kun ønsker ansigterne, så noter dette i en kommentar til ordren.

Træpladen vil vende på den led som billedet har. Hvis billedet er stående, vil træpladen også blive sådan

Der kan være flere årsager til, at en betaling ikke gennemføres. Ofte er det fordi at der ikke er dækning på kortet. Vi tager imod alle kreditkort, og hvis der er problemer med betalingen, er det muligt at vælge en bankoverførsel i stedet.

Så snart at din bestilling er modtaget, vil du indenfor 1-3 dage modtage din ordrebekræftelse. Derefter vil vi gå i gang med din bestilling, og sende den afsted med GLS så snart den er færdig. Du modtager en SMS og email fra GLS når pakken er klar til afhentning i den valgte pakkeshop.

Bemærk at leveringstiden er 2-7 hverdage.

Ja, hvis du har særlige ønsker omkring placeringen, så noter dette i en kommentar til ordren. Hvis der intet står, sørger gravøren for at lave designet, så det bliver bedst muligt

Vores leveringstid er 2- 7 HVERDAGE. Du modtager en SMS og email fra GLS så snart at pakken kan hentes i den valgte pakkeshop