, ,

Ølglas Willi Becher 65 cl – Påskeliljer og navn

159.00 kr.

Foråret og Påsken er lige om hjørnet, og hvad er bedre end at nyde det med en kold øl eller sodavand i dit helt eget personlige flotte påskeglas med den fineste gravering af påskeliljer og navn?

Tåler opvaskemaskine.

Har du set at du også kan få graveret glas til andre særlige lejligheder som f.eks. fødselsdag, bryllupsdag, mors dag, fars dag og barnedåb?

Glasset rummer 65 cl., H 18,5, Ø 8,1

Skriv hvilket navn du ønsker graveret på glasset, i tekstfeltet – også selvom det er det samme som på eksemplet. Ved køb af flere glas bedes du skrive et navn pr. linje i tekstfeltet.

Bemærk, at graveringen vil fremstå i hvid.

Varenummer (SKU): FAMILIEG10200-2-2-1-1 Kategorier: , ,

Ølglas med gravering

Ølglas Willi Becher 65 cl – Påskeliljer og navn

Personligt ølglas til påsken med gravering af det fineste påskemotiv og navn.

Forkæl dig selv og dine nærmeste med et personligt ølglas til påsken med gravering af påskeliljer og navn.

Med foråret kommer påsken, og det er en af de særlige tider på året hvor familie og venner samles for at hygge med god mad og traditioner.

Hvad er bedre end at byde forårets lysere dage, påsken og din familie og venner velkommen til påskefrokost og samles om et flot dækket bord?

Gør påskefrokosten til noget helt særligt og byd dine gæster velkommen til en hyggelig og uforglemmelig påskefrokost på fineste vis med jeres helt egne personlige glas.

Påskeliljer og tulipaner er traditionelt og i nyere tid, nogle af de smukke forårstegn som symboliserer påsken og med disse fine glas med gravering af påskeliljer, tulipaner og navn er du sikker på at få skabt forårsfornemmelser og fantastisk påskestemning.

Det flotte og personlige ølglas til påsken er desuden oplagt som en gave dine gæster kan tage med hjem og mindes jeres hyggelige oplevelser sammen.

Bemærk at du også kan få graveret glas til andre særlige lejligheder som f.eks. fødselsdag, bryllupsdag, mors dag, fars dag og barnedåb.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top