Om gravering

Ved hjælp af den nyeste teknologi er det muligt for os at gravere selv de mindste detaljer i produkter af træ og glas. Vi kan både bruge billeder fra mobilen og dem fra de tidligere generationer. Hvis vi oplever at nuancerne i billedet vil give udfordringer, vil vi altid tage kontakt til dig.

Gravering i træ:

Hos familiegaver.dk har vi nøje udvalgt de træsorter, som vi har erfaret giver den bedste kvalitet til gravering. Vi kan tilbyde valget mellem en sort træplade, og en oprindelig træfarvet træplade. Derudover kan træpladerne købes i to forskellige størrelse, en lille 18×24 cm og en stor 28×35 cm.

Da træ er et naturprodukt, er der ingen garanti for at alle træplader er helt ens, hvilket også skaber et unikt udtryk hver eneste gang. Bemærk, at der kan forekomme knaster i træet som bliver synlige ved gravering.

Gravering i glas:

Hos familiegaver.dk har vi ligeledes udvalgt de glasprodukter, som vi har erfaret giver den bedste kvalitet til gravering. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af glas til enhver smag – alt fra drikkeglas til  vaser og lysestager. Det er også muligt at få graveret tekst og billede i vores populære glas julekugle. 

Bemærk, at gravering på alle glas vil fremstå som hvid. 

Gravering i andre produkter og materiale:

Vi har som mål at yde den absolut bedste service til vores kunder, herunder at imødekomme særlige ønsker og behov. Skulle en kunde have specifikke ønsker omkring gravering af andre produkter og materialer imødekommer vi naturligvis dette efter bedste evne.

Scroll til toppen