, , ,

Drikkeglas Allegra 42 cl – Påskeæg med navn

129.00 kr.

Med foråret kommer påsken, og hvad er bedre end at nyde det med en kold øl eller sodavand i dit helt eget personlige flotte påskeglas med den fineste gravering af påskeæg og navn?

Med et par enkle trin bestiller du dit glas og vi graverer det med det samme.

Har du set at du også kan få graveret glas til andre særlige lejligheder som f.eks. fødselsdag, bryllupsdag, mors dag, fars dag og barnedåb?

Glasset rummer 45 cl.

Tåler opvaskemaskine.

Skriv hvilket navn du ønsker i tekstfeltet – også selvom det er det samme som på eksemplet.

Bemærk, at graveringen vil fremstå i hvid.

Varenummer (SKU): FAMILIEG10045-3-1 Kategorier: , , ,

Drikkeglas Allegra 42 cl

Drikkeglas Allegra 42 cl – Påskeæg med navn

Hvis du er på udkig efter en gave der vil vække stor begejstring hos modtageren, så prøv at få lavet et graveret  glas med billede.

Graveringen i glas er meget detaljeret, og resultatet er imponerende!
Du kan vælge enten at få en personlig tekst graveret i glas, eksempelvis en dato eller navne. Du kan også vælge at få et billede graveret i glas, eller begge dele.
Et billede graveret i glas er en anderledes måde at give dine yndlings billeder nyt liv, og vil samtidig være en personlig gave, både til brylluppet, fødselsdagen, under juletræet eller til andre som du ønsker at give en anderledes og personlig gave.

Skal du holde fest, er det en fin ide at få graveret sine gæsters navn på deres glas, og bruge disse som bordkort. De graverede glas vil med garanti vække opsigt blandt gæsterne!

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top