facebook_pixel

Handelsbetingelser

Forbehold

Der tages forbehold for tryk- og tastefejl, prisændringer/-stigninger eller forkert prissætning samt udgåede varer.

Billeder der fremgår af varer kan afvige, i form af størrelse eller farve.

Fortrydelses- og reklamationsret

Da produkterne er specialfremstillede, er der ingen fortrydelsesret.

Specialfremstillede varer kræver forudbetaling.

Der er ifølge købeloven 2 års reklamationsret på produkterne

Det er yderst vigtigt at kunden tjekker sin ordrebekræftelse for eventuelle fejl i sin tekst, da vi IKKE retter korrektur. Vi graverer den tekst som er bestilt. Der er ingen fortrydelsesret hvis kunden selv har lavet fejl i sin bestilte tekst, da arbejdet allerede er udført som det er bestilt.

Fortrolighed

Sikkerhed betyder meget for mange mennesker når de færdes, og ikke mindst handler, på Internettet, derfor gør vi, hos Familiegaver, hvad vi kan for at honorere den tillid vore kunder og besøgende viser os.

Familiegaver vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold, ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

Alle korrespondancer mellem Familiegaver og kunden, vil blive fortrolig.

Der vil ikke blive offentliggjort billeder af kundens egne graverede træplader, uden accept.

I forbindelse med dit besøg på Familiegaver hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig.

Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug.

Ved bestilling af varer vil din IP adresse ALTID blive gemt sammen med ordren, dette sker som sikkerhed mod f.eks. svindel med kreditkort.