Handelsbetingelser

HANDELSVILKÅR

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Familiegaver.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Familiegaver.dk.

PRISER 

Alle de oplyste priser hos Familiegaver.dk er vist i DKK og er inklusive dansk moms (25%). Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser, ligesom vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel.

FORTRYDELSES- OG REKLAMATIONSRET

Da produkterne er specialfremstillede, er der ingen fortrydelsesret.

Specialfremstillede varer kræver forudbetaling.

Der er ifølge købeloven 2 års reklamationsret på produkterne. Er der derfor fejl eller mangler ved produktet, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@familiegaver.dk med ordrenr. samt billede af produktet. Det er dog en forudsætning, at disse fejl/mangler ikke er opstået som følge af selvforskyldt skade, fejlagtigt brug af produktet, eller fx fejl/stavefejl i graveringen, som er sket grundet skrive/tastefejl lavet af kunden ved bestillingen. Vær opmærksom på at almindelig slidtage ikke anses som reklamation. 

Det er yderst vigtigt at kunden tjekker sin ordrebekræftelse for eventuelle fejl i sin tekst/billeder, da vi fralægger os ansvaret for disse. Opdages eventuelle fejl, kontakt da Familigaver.dk hurtigst muligt, så skal vi gøre vores bedste for at tilrette i det tilfælde at ordren endnu ikke er påbegyndt. Der er ingen fortrydelsesret hvis kunden selv har lavet fejl i sin bestilte tekst/billede, men skulle det ske at Familiegaver.dk har lavet fejl, så laver vi et nyt produkt uden beregning.

Da graveringer er specialfremstillede varer, tilbydes pengene ikke retur, medmindre vi fra virksomheden side har begået fejl med graveringen. Vi tilbyder dog altid at finde en løsning, såsom at gravere et nyt produkt med de rettelser og ønsker som kunden måtte have.

LEVERING OG FORSENDELSE

Vi går igang med at producere din ordre hurtigst muligt efter ordren er lagt. Den forventede leveringstid er 1-3 hverdage. (Vi tager forbehold for ferier, juletravlhed, mærkedage og uforudsete hændelser, hvor der kan være længere leveringstid – dette vil dog altid oplyses på forsiden af webshoppen)

Levering sker med GLS.

Vi tilbyder følgende leveringsmetoder:

GLS pakkeshop: 49 DKK
GLS erhverslevering/arbejdsplads: 59 DKK
GLS privatlevering/levering til dør: 69 DKK

Du vil modtage information fra GLS via tlf/mail når din pakke er på vej eller klar til at blive afhentet i pakkeshop.

Sendes din pakke retur til os fordi den ikke er blevet afhentet i pakkeshoppen indenfor afhentningsfristen, sender vi gerne pakken til dig igen mod betaling af nyt fragtgebyr. Alternativt vil pakken kunne afhentes på Fjeldhammervej 15 i Rødovre efter aftale. 

Det er kundens eget ansvar at oplyse korrekt email-adresse og tlf. nr. ved bestilling.  Familiegaver.dk. kan ikke holdes ansvarlig for fejl i forhold til dette, og deraf manglende information fra GLS omkring afhentning af pakker.  

Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS vil dette tilsvarende forsinke leverancen. Omdirigering af pakker grundet fyldte pakkeshops hos GLS kan forekomme omkring juletid og Black Friday. Familiegaver.dk kan ikke holdes ansvarlig for dette.   

BETALING

Beløbet for din bestilling bliver først hævet på din konto, når varerne afsendes. 

RISIKO
Risikoen overgår til kunden som forbruger på leveringstidspunktet.

FORTROLIGHED

Familiegaver.dk vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold. Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP-adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

Alle korrespondancer mellem Familiegaver.dk og kunden vil blive fortrolig.

Der vil ikke blive offentliggjort billeder af kundens egne graverede produkter med private billeder eller privat tekst, uden accept. 

I forbindelse med dit besøg på Familiegaver.dk hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde: for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Ved bestilling af varer vil din IP-adresse ALTID blive gemt sammen med ordren, dette sker som sikkerhed mod f.eks. svindel med kreditkort.

FORBEHOLD

Der tages forbehold for tryk- og tastefejl, prisændringer/-stigninger eller forkert prissætning samt udgåede varer.

Billeder af varer kan afvige i form af størrelse eller farve.

Vær opmærksom på, at trægravering ikke må udsættes for direkte sollys eller fugt da dette kan påvirke graveringens tydelighed, samt farven på træet.

Vær opmærksom på at gravering i træ kan være af forskelligt udseende, da vi arbejder med træ som er et naturmateriale. Nogle trætavler har mange nuancer i træet, og nogle har knaster og årer som er synlige. Skulle disse ødelægge billedet, ved at sidde i ansigterne, så laver vi nye uden beregning.

Alle graveringer i glas vil fremstå som hvid.

GENERELLE OPLYSNINGER

JANUS INV. CVR: 25817540 – Adresse: Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre, Mail: kundeservice@familiegaver.dk, Tlf: 42474647

Scroll to Top