Handelsbetingelser

FORTRYDELSES- OG REKLAMATIONSRET

Da produkterne er specialfremstillede, er der ingen fortrydelsesret.

Specialfremstillede varer kræver forudbetaling.

Der er ifølge købeloven 2 års reklamationsret på produkterne. Skulle der indenfor 2 år ske skade på graveringen, laver vi et nyt produkt uden beregning.

Det er yderst vigtigt at kunden tjekker sin ordrebekræftelse for eventuelle fejl i sin tekst, da vi IKKE retter korrektur. Vi graverer den tekst som er bestilt. Der er ingen fortrydelsesret hvis kunden selv har lavet fejl i sin bestilte tekst, men skulle det ske at vi har lavet fejl, så laver vi et nyt produkt uden beregning.

Da graveringer er specialfremstillede varer, tilbydes pengene ikke retur, medmindre vi fra virksomheden side har begået fejl med graveringen. Vi tilbyder dog altid at finde en løsning, såsom at gravere et nyt produkt med de rettelser og ønsker som kunden måtte have.

Hvis vi fra virksomhedens side har lavet fejl med ordren, vil pengene altid blive tilbudt retur.

FORTROLIGHED

Familiegaver vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold. Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP-adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

Alle korrespondancer mellem Familiegaver og kunden vil blive fortrolig.

Der vil ikke blive offentliggjort billeder af kundens egne graverede træplader, uden accept.

I forbindelse med dit besøg på Familiegaver hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Ved bestilling af varer vil din IP-adresse ALTID blive gemt sammen med ordren, dette sker som sikkerhed mod f.eks. svindel med kreditkort.

FORBEHOLD

Der tages forbehold for tryk- og tastefejl, prisændringer/-stigninger eller forkert prissætning samt udgåede varer.

Billeder af varer kan afvige i form af størrelse eller farve.

Vær opmærksom på, at trægravering ikke må udsættes for direkte sollys eller fugt da dette kan påvirke graveringens tydelighed.

Vær opmærksom på at gravering i træ kan være af forskelligt udseende, da vi arbejder med træ som er et naturmateriale. Nogle trætavler har mange nuancer i træet, og nogle har knaster og årer som er synlige. Skulle disse ødelægge billedet, ved at sidde i ansigterne, så laver vi nye uden beregning.

Alle graveringer i glas vil fremstå som hvid.

Scroll til toppen