, , ,

Ølglas Cervoise 50 cl – Tulipaner og navn

149.00 kr.

Påskefrokosterne er lige om hjørnet, og hvad er mere festligt end at nyde en kold øl eller sodavand i dit personlige flotte påskeglas med den fineste gravering af tulipaner og navn?

Glasset rummer 50 cl. og er 19,2 cm. i højden.

Tåler opvaskemaskine.

Har du set at du også kan få graveret glas til andre særlige lejligheder som f.eks. fødselsdag, bryllupsdag, mors dag, fars dag og barnedåb?

Skriv hvilket navn du ønsker graveret på glasset, i tekstfeltet – også selvom det er det samme som på eksemplet. Ved køb af flere glas bedes du skrive et navn pr. linje i tekstfeltet.

Bemærk, at graveringen vil fremstå i hvid.

Varenummer (SKU): FAMILIEG10200-4-4 Kategorier: , , ,

Personligt ølglas til påsken med gravering af tulipaner

Personligt ølglas til påsken med gravering af det fineste påskemotiv og navn.

Er du på udkig efter en gave til en du holder af?  Et fint stort ølglas, der ligger godt i hånden, og med gravering af tulipaner og navn vil vække glæde hos modtageren.

Med foråret kommer påsken, og det er en af de særlige tider på året hvor familie og venner samles for at hygge med god mad og traditioner.

Hvad er bedre end at byde forårets lysere dage, påsken og din familie og venner velkommen til påskefrokost og samles om et flot dækket bord?

Giv dine gæster og dig selv oplevelsen af noget særligt og byd dem velkommen til en hyggelig og uforglemmelig påskefrokost på fineste vis med jeres helt egne personlige glas.

Påskeliljer og tulipaner er traditionelt og i nyere tid, nogle af de smukke forårstegn som symboliserer påsken og med disse fine glas med gravering af påskeliljer, tulipaner og navn er du sikker på at få skabt forårsfornemmelser og fantastisk påskestemning.

Det flotte og personlige ølglas til påsken er desuden oplagt som en gave dine gæster kan tage med hjem og mindes jeres hyggelige oplevelser sammen.

Bemærk at du også kan få graveret glas til andre særlige lejligheder som f.eks. fødselsdag, bryllupsdag, mors dag, fars dag og barnedåb.

 

 

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top