, ,

Ølglas Imperial 48 cl – Tulipaner og navn

139.00 kr.

Med foråret kommer påsken, og hvad er bedre end at nyde det med en kold øl eller sodavand i dit helt eget personlige flotte påskeglas med den fineste gravering af tulipaner og navn?

Glasset rummer 48 cl., H 21,5, Ø 7,4

Tåler opvaskemaskine.

Har du set at du også kan få graveret glas til andre særlige lejligheder som f.eks. fødselsdag, bryllupsdag, mors dag, fars dag og barnedåb?

Skriv hvilket navn du ønsker graveret på glasset, i tekstfeltet – også selvom det er det samme som på eksemplet. Ved køb af flere glas bedes du skrive et navn pr. linje i tekstfeltet.

Bemærk, at graveringen vil fremstå i hvid.

Varenummer (SKU): FAMILIEG10200-2-1-1-1 Kategorier: , ,

Ølglas Imperial

Ølglas Imperial 48 cl – Tulipaner og navn

Personligt ølglas til påsken med gravering af det fineste påskemotiv og navn.

Forkæl dig selv eller en du holder af med et personligt ølglas til påsken med gravering af tulipaner og navn.

Efter vinter kommer forår. Den forløsende årstid, hvor lyset bryder frem og buske, træer og blomster springer ud. Påsken står også for døren med alle dens traditioner.

Hvad er bedre end at byde forårets lysere dage, påsken og din familie og venner velkommen til påskefrokost og samles om et flot dækket bord?

Giv dine gæster og dig selv oplevelsen af noget særligt og byd velkommen til en hyggelig og uforglemmelig påskefrokost på fineste vis med jeres helt egne personlige glas.

Påskeliljer og tulipaner er traditionelt og i nyere tid, nogle af de smukke forårstegn som symboliserer påsken og med disse fine glas med gravering af påskeliljer, tulipaner og navn er du sikker på at få skabt en fantastisk påskestemning.

Det flotte og personlige ølglas til påsken er desuden oplagt som en gave dine gæster kan tage med hjem og mindes jeres hyggelige oplevelser sammen.

Bemærk at du også kan få graveret glas til andre særlige lejligheder som f.eks. fødselsdag, bryllupsdag, mors dag, fars dag og barnedåb.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top