Om os

 
Familiegaver.dk fik nye ejere d. 1. august 2020. 
Vi er en virksomhed drevet af familien, som navnet også antyder, og vi sætter en ære i at yde vores absolut bedste, både overfor afsender og modtager af vores produkter. 
 
Vi udvikler, designer og producerer løbende gaver med tekst og billeder, der kan personliggøres efter vores kunders ønsker og behov.

Ved hjælp af den nyeste teknologi inden for lasergravering skaber vi unikke og personlige gaver, der kan udtrykke følelser og fastholde minder, samt skabe et unik og anderledes look som indretning i hjemmet.

Vi har udvalgt de materialer, som vi mener er de absolut bedste til gravering. Vi har sans for detaljer og yder altid den absolut bedste service til vores kunder, herunder at imødekomme alle ønsker og behov for lasergraverede produkter. Skulle en kunde derfor have specifikke ønsker omkring størrelser, træsorter, glas eller andet, imødekommer vi naturligvis dette efter bedste evne.

For os er det vigtigt at producere produkter, som skaber glæde og minder for modtageren. Hver enkelt gave er unik, og det er altid en fornøjelse at sende den videre ud til en spændt modtager – for personlige gaver er de  bedste gaver!

Kærlig hilsen Jens og Mette – Familien bag www.familegaver.dk

 

 

Scroll to Top