, , , ,

Vinglas Impulse 54 cl – Rødvin

139.00 kr.

Vinglas Impulse – Rødvin er et vinglas med en kapacitet på 54 cl og er perfekt til at nyde din yndlingsrødvin i. Det er et stilfuldt glas med en god størrelse og form, der vil gøre din vinoplevelse endnu bedre.

Glasset indeholder 54 cl, og måler 22 cm x 8,8 cm (H x Ø)

Få graveret en tekst som passer til modtageren af glasset, en helt speciel dato eller et foto. Skriv hvilken tekst du ønsker i tekstfeltet – også selvom det er den samme som på eksemplet.

Ønsker du også hjerte graveret, skal dette ligeledes noteres i tekstfeltet, samt om det skal være dobbelthjerte eller enkelthjerte som vist på billederne under produktet.

Bemærk, at graveringen vil fremstå i hvid. Tåler opvaskemaskine.

Vinglas med gravering

Et vinglas med gravering er et sikkert gavehit. Det er især en populær gave til vinelskeren, som gerne vil nyde deres yndlingsvin af et flot glas. Det er derfor også en populær gave til en mand, en kvinde eller et par, som du holder af. Et vinglas med tekst, logo eller foto, er et sikkert hit som gave til et bryllup, Mors Dag, Fars Dag, fødselsdag eller julegave.

Hvis du er på udkig efter en personlig gave til en du holder, så er et vinglas med tekst en glimrende løsning. Du vælger selv, hvilken tekst der skal stå på glasset. Du kan skrive en personlig hilsen, et navn, eller et citat. Vi graverer også gerne et logo, et foto m.m. Kun fantasien sætter grænser for graveringen.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top