, , , , ,

Bordskåner – messingfarvet

39.00 kr.

Bordskåner messingfarvet med gravering

Bordskåner med din helt egen personlige tekst – perfekt til at beskytte bordet mod omrids fra glas eller kopper. Få graveret et navn, en dato eller en sjov tekst. Den perfekte lille ekstra gave som tilbehør til et graveret glas.

Bordskånerne her kan også med fordel bruges som bordkort til fx. bryllup, dåb, konfirmation eller fødselsdag Når festen slutter kan gæsterne få et lille minde med hjem fra dagen.

Bordskåneren har blød sort underside og er belagt med blank messingfarve på oversiden. En klassisk og stilfuld gave.

Bordskåneren sælges enkeltvis og prisen er pr. stk. Ønsker du at købe flere, lægger du blot det ønskede antal i kurven og skriver din  tekst ved hver enkelt.

Mål: diameter 8,5 cm.

En god størrelse, der også kan bruges til de store glas.

Bemærk: Ønsker du et hjerte graveret på bordskåneren, skal dette noteres i tekstfeltet.

Graveringen fremstår som gråtone.

Ved behov for rengøring, tørres overfladen af med en fugtig klud.

Tåler ikke opvaskemaskine.

Bordskåner – messingfarvet med gravering

Et lille rundt underlag til dine glas eller kopper, som vækker stor begejstring! Køb dem, så du har til både dig selv og gæsterne derhjemme, eller som en lille ekstra gave eller tilbehør til det glas du får graveret.
Du kan vælge at få en personlig tekst graveret, eksempelvis en dato eller navne. Kun fantasien sætter grænser, og det er DIG der vælger.

Hvis du er på udkig efter en gave der vil vække stor begejstring hos modtageren, så prøv at få lavet en graveret bordskåner med tekst.

Der er ikke noget mere irriterende end glas, der efterlader ringformede mærker på sofa- eller spisebordet. De er et hyr at komme af med igen. Med vores bordskåner – messingfarvet med gravering undgår du helt de grimme mærker på dine borde.

Glasbrikken har blød sort underside og er belagt med blank messingfarve på oversiden. Den er nem at rengøre. Ved behov for rengøring, tørrer du blot overfladen af med en fugtig klud.

Skal du holde fest, er det en fin ide at få graveret sine gæsters navn på glasbrikker og bruge dem som bordkort. De graverede glasbrikker vil med sikkerhed vække opsigt blandt dine gæster! Når festen slutter kan dine gæster få dem med hjem som et minde om den hyggelige fest.

Du noterer blot i feltet, hvilket navn du ønsker, der skal graveres, og vi graverer den for dig.

Ønsker du at købe flere, lægger du blot det ønskede antal i kurven, og skriver navn ved hver enkelt.

Har du set at du også kan få graveret glasbrikker til andre særlige lejligheder som f.eks. fødselsdag, bryllupsdag, mors dag, fars dag og barnedåb?

 

 

Scroll to Top