, , , ,

Bordskåner – kork

19.00 kr.

Let bordskåner/glasunderlag i kork med din helt egen personlige gravering – perfekt til dine glas eller kopper, så de ikke efterlader cirkler på bordet. Få graveret et navn, en dato eller en sjov tekst. Den perfekte lille ekstra gave som tilbehør til et graveret glas eller som underlag til yndlingskoppen derhjemme! De er også perfekte som bordkort til fest, hvor deltagerne bagefter kan få dem med hjem som et minde om festen.

Bordskåneren sælges enkeltvis og prisen er pr. stk. Ønsker du at købe flere, lægger du blot det ønskede antal i kurven og skriver din  tekst ved hver enkelt.

Mål: diameter 10 cm.

En god størrelse, også til de helt store glas og kopper.

Bemærk: Ønsker du et hjerte graveret på bordskåneren, skal dette noteres i tekstfeltet.

Kork bordskåner med gravering

Hvis du er på udkig efter en gave der vil vække stor begejstring hos modtageren, så prøv at få lavet en kork bordskåner med gravering.

Et lille rundt underlag til dine glas eller kopper, som vækker stor begejstring! Køb dem, så du har til både dig selv og gæsterne derhjemme, eller som en lille ekstra gave eller tilbehør til det glas du får graveret.
Du kan vælge at få en personlig tekst graveret, eksempelvis en dato eller navne. Kun fantasien sætter grænser, og det er DIG der vælger.

Skal du holde fest, er det en fin ide at få graveret sine gæsters navn på bordskånere, og bruge disse som bordkort. De graverede bordskånere vil med sikkerhed vække opsigt blandt gæsterne!

Med disse fine glasbrikker af kork med gravering er du sikker på at få dækket et flot bord.

Der er ikke noget mere irriterende end glas, der efterlader ringformede mærker på sofa- eller spisebordet. De er et hyr at komme af med igen. Med disse flotte glasbrikker undgår du helt de grimme mærker på dine borde.

Sæt dit glas lydløst og blidt på glasbrikken der er lavet af kork.

Det er den perfekte lille ekstra gave som tilbehør til et graveret glas eller som underlag til yndlingskoppen derhjemme.

Du noterer blot i feltet, hvilket navn du ønsker, der skal graveres, og vi graverer den for dig.

Ønsker du at købe flere, lægger du blot det ønskede antal i kurven, og skriver navn ved hver enkelt.

Har du set at du også kan få graveret glasbrikker til andre særlige lejligheder som f.eks. fødselsdag, bryllupsdag, mors dag, fars dag og barnedåb?

Scroll to Top