,

Vinglas Impulse 33 cl – Hvidvin

119.00 kr.

Klassisk og elegant vinglas med gravering af din personlige tekst. Et sikkert valg!

Gør din bordækning til noget særligtog personligt eller få graveret en tekst som passer til modtageren af glasset, en helt speciel dato eller et billede. Dit valg!

Glasset indeholder 33 cl, og måler 19,8 cm x 7,6 cm (H x Ø)

Ønsker du også hjerte graveret, skal dette ligeledes noteres i tekstfeltet, samt om det skal være dobbelthjerte eller enkelthjerte som vist på billederne under produktet.

Bemærk, at graveringen vil fremstå i hvid. Tåler opvaskemaskine.

Kategorier: ,

Vinglas med gravering

Et vinglas med gravering er et sikkert gavehit. Det er især en populær gave til vinelskeren, som gerne vil nyde deres yndlingsvin af et flot glas. Det er derfor også en populær gave til en mand, en kvinde eller et par, som du holder af. Et vinglas med tekst, logo eller foto, er et sikkert hit som gave til et bryllup, Mors Dag, Fars Dag, fødselsdag eller julegave.

Hvis du er på udkig efter en personlig gave til en du holder, så er et vinglas med tekst en glimrende løsning. Du vælger selv, hvilken tekst der skal stå på glasset. Du kan skrive en personlig hilsen, et navn, eller et citat. Vi graverer også gerne et logo, et foto m.m. Kun fantasien sætter grænser for graveringen.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top