, , ,

Alba skærebræt med greb – design 1

499.00 kr.

Beskrivelse: Lækkert og enkelt skærebræt i lyst bøgetræ og med håndtag for nem håndtering. Du kan gøre skærebrættet personligt med din helt egen tekst og billede! Brug det som gaveide til kæresten, din mor, bedsteforældrene – eller til eget brug.

Brættet er ens på begge sider og du kan derfor have billede og tekst på den ene side, og bruge den anden side rent praktisk.

Prisen er inkl. gravering af din egen valgfrie tekst og billede.

HUSK at skrive hvilken tekst du ønsker i tekstfeltet. Ønsker du at få graveret et hjerte under teksten, så skal dette noteres også.

Materiale: Bøgetræ. Vær opmærksom på at træ er et naturmateriale, og at der derfor kan være farveforskelle i træet.

Mål: 36 x 21 cm

OBS: Tåler ikke opvaskemaskine.

Vær opmærksom på at hvis du behandler skærebrættet med olie vil tekst og billede fremtræde mindre tydeligt, da træets farve og graveringen vil blive mere ensartet.

  • Tilføj billede
Varenummer (SKU): FAMILIEG10074 Kategorier: , , ,

Graveret billede eller tekst i skærebræt

Når du får graveret et billede eller en tekst i et skærebræt, får du skabt noget helt unikt, som vil være ideelt både som fødselsdagsgave, bryllupsgave, julegave, årsdags gave eller andre anledninger hvor du gerne vil give noget helt specielt til en du holder af. Graveringen af billede og tekst i skærebrættet er yderst detaljeret og vil med garanti bringe glæde hos modtageren.

Scroll to Top