, , ,

Dahlia skærebræt stor med rille

349.00 kr.

Beskrivelse: Lækkert og enkelt skærebræt i olieret teaktræ med rille til kødsaft. Du kan gøre skærebrættet personligt med din helt egen tekst og logo på den ene side. Brug det som gaveide til kæresten, din mor, bedsteforældrene – eller til eget brug.

Brættet er glat på den ene side, og har rille på den anden side. Vi graverer som udgangspunkt på siden med rille.

Prisen er inkl. gravering af din egen valgfrie tekst og evt. logo og tegninger.

HUSK at skrive hvilken tekst du ønsker i tekstfeltet. Ønsker du at få graveret et hjerte under teksten, så skal dette noteres også.

Vi tilbyder ikke gravering af foto på dette skærebræt.

Materiale: Olieret teaktræ. Vær opmærksom på at træ er et natur materiale, og at der derfor kan være farveforskelle og knaster i træet.

 

Mål: 40 x 28 x 2 cm

OBS: Tåler ikke opvaskemaskine.

Vær opmærksom på at hvis du behandler skærebrættet med olie vil tekst og billede fremtræde mindre tydeligt, da træets farve og graveringen vil blive mere ensartet.

  • Tilføj billede
Varenummer (SKU): FAMILIEG10074-3-1-2-1 Kategorier: , , ,

Graveret tekst, logo eller tegning i skærebræt

Når du får graveret en tekst, logo eller tegning i et skærebræt, får du skabt noget helt unikt, som vil være ideelt både som fødselsdagsgave, bryllupsgave, julegave, årsdags gave eller andre anledninger hvor du gerne vil give noget helt specielt til en du holder af. Graveringen af tekst, logo eller tegning i skærebrættet er yderst detaljeret og vil med garanti bringe glæde hos modtageren.

Scroll to Top