, , , ,

Bina skærebræt rundt med rille

139.00 kr.

Beskrivelse: Lækkert og enkelt skærebræt i lyst parawood med rille til kødsaft. Du kan gøre skærebrættet personligt med din helt egen tekst og logo på den ene side. Brug det som gaveide til kæresten, din mor, bedsteforældrene – eller til eget brug.

Brættet er glat på den ene side, og har rille på den anden side. Vi graverer som udgangspunkt på siden med rille. Ønsker du gravering på den glatte side (uden rille) skal dette noteres i tekstfeltet.

Prisen er inkl. gravering af din egen valgfrie tekst og evt. logo.

HUSK at skrive hvilken tekst du ønsker i tekstfeltet. Ønsker du at få graveret et hjerte under teksten, så skal dette noteres også.

Materiale: Parawood. Også kendt som gummitræ. Et bæredygtigt og stærkt materiale. Vær opmærksom på at træ er et naturmateriale, og at der derfor kan være forskelle i farver og knaster i træet.

Mål: Ø20 cm. x 1 cm.

OBS: Tåler ikke opvaskemaskine.

Vær opmærksom på at hvis du behandler skærebrættet med olie vil tekst og billede fremtræde mindre tydeligt, da træets farve og graveringen vil blive mere ensartet.

  • Tilføj billede
Varenummer (SKU): FAMILIEG10074-3-1-3 Kategorier: , , , ,

Graveret tekst, logo eller tegning i skærebræt

Når du får graveret et billede eller en tekst i et skærebræt, får du skabt noget helt unikt, som vil være ideelt både som fødselsdagsgave, bryllupsgave, julegave, årsdags gave eller andre anledninger hvor du gerne vil give noget helt specielt til en du holder af. Graveringen af billede og tekst i skærebrættet er yderst detaljeret og vil med garanti bringe glæde hos modtageren.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top