, , ,

Lykken er

399.00 kr.

En romantisk tekst graveret i træ er den perfekte bryllupsgave til brudeparret, eller som morgengave til manden/kvinden i dit liv.

Materiale: Sortlakeret birkefiner

Mål: 18 x 24 cm

 • Tilbehør
   

   

  Tilføj billede

  Vil du uploade flere billeder?

  Ønsker du at tilføje eller redigere teksten på billedet?

  Skriv ønskede ændringer her

  Ønskes større træplade?
Varenummer (SKU): FAMILIEG10021 Kategorier: , , ,

Lykken er

Hvis du leder efter en personlig bryllupsgave eller morgengave at blive gift med sin bedste ven! En romantisk tekst graveret i træ er den perfekte bryllupsgave til brudeparret. Find et godt billede af brudeparret og få det graveret i træ sammen med en sød og romantisk tekst. Trætavlen er en super fin udsmykning i hjemmet, og et billede og tekst graveret i træ vil med garanti blive en personlig og anderledes bryllupsgave.

Et billede og tekst graveret i træ er også en meget romantisk morgengave til manden/kvinden i dit liv. Få jeres yndlingsbillede graveret i træ, til minde om jeres tid sammen, og overrask din udkårne med en personlig morgengave.

Denne tekst graveret i træ er også en helt perfekt bryllupsgave. Graveringen i træ er meget smuk og detaljeret, og vil med garanti vække begejstring hos både brudeparret og de øvrige gæster, da det er en anderledes og samtidig meget personlig gave. Så hvis i vil være sikre på at give en gave som ikke skal byttes efter brylluppet, så få graveret et billede og en tekst i træ og giv i bryllupsgave. Trætavlen kan både hænges på væggen med ophæng, eller den kan stå på en hylder som den er, eller i en tilkøbt holder. Hver gang parret ser trætavlen vil de tænkte på dig, og blive mindet om den store dag i deres liv.

Teksten er enkel, men meget personlig. Det er muligt at få tilføjet en personlig hilsen, eller eventuelt en dato for brylluppet hvis dette ønskes.
Hvis du ikke har et billede af parret, kan du give et gavekort, og så kan de selv bestille det billede som de ønsker.

Tekst graveret i træ og billede graveret i træ er også en personlig årsdagsgave til manden der har alt og ønsker sig intet. Den vil bringe minderne frem om jeres tid sammen og vil blive en unik og anderledes gave

Scroll to Top