, , , , , , ,

Eget billede

399.00 kr.

Sortlakeret træplade graveret med dine yndlingsbilleder og egen tekst. Udsmyk hjemmet på en moderne og personlig måde ved at sammensætte dit helt eget design!

Alt du skal gøre er at vælge billede og tekst, så sætter vi det op for dig.

Hvis du har særlige ønsker til tekstens placering bedes du skrive dette i en kommentar til din bestilling. Husk også at notere, hvis du ønsker graverede hjerter som på billedet.

Vores billedgraveringer er meget smukke og detaljerede, og alle billeder kan bruges, både mobilbilleder, gamle billeder, samt fotografbilleder.
Billederne kan stilles på en hylde, eller hænges på væggen ved køb af ophæng.
Det er også muligt at købe et mini staffeli som trætavlen kan stå i, hvis du ønsker at den skal stå fremme på et bord.

Materiale: Sortlakeret birkefiner

Mål: 18 x 24 cm

  • Tilføj din egen tekst

    Vil du tilføje flere billeder

Varenummer (SKU): FAMILIEG10113 Kategorier: , , , , , , ,

Eget billede graveret i træ

At få sit eget billede graveret i træ er en moderne og personlig måde at udsmykke sit hjem, hvor du både får et personligt præg, samt bringer naturen ind i hjemmet. Det er også den perfekte gave, både som julegave, fødselsdagsgave, eller til andre anledninger hvor du gerne vil give en helt særlig og personlig gave. Den detaljerede gravering skaber et unikt udtryk og du kan helt selv vælge om du ønsker træet i sin oprindelige træfarve, eller om sortmalet træ passer bedre ind i hjemmet.

Du har mulighed for at tilføje din helt egen tekst og få graveret denne sammen med billedet. Hvis du har særlige ønsker til opsætningen så er du velkommen til at skrive dette i kommentar til ordren, og vi vil tage højde for dette inden vi graverer. Har vi spørgsmål til dine ønsker vil vi altid kontakte dig inden vi går igang.

Scroll to Top