, , ,

Vores far

399.00 kr.

Giv din egen far eller dine børns far en helt særlig Fars dags gave i år. Få graveret billede af dit barn/børn i træ med en fin tekst og det vil med garanti blive en meget personlig gave. Du kan nøjes med at uploade et enkelt billede, eller du kan uploade op til 3 billeder. Teksten kan ændres så det passer til 1 barn – Dette kan du skrive i tekst feltet og så ændrer vi alt i teksten så det passer til at være fra 1 barn, fremfor 2 som vist på eksemplet.

Bemærk: Produktbillederne er kun eksempler – du bestemmer selv om der skal graveres billede.

Vær OBS på at 3. billede, samt ændring af tekst tillægges en merpris på 50 dkk da dette kræver ekstra håndtering.

Materiale: Sortmalet birk

Mål: 18 x 24 cm

 • Tilbehør
   

   

  Tilføj billede

  Vil du uploade flere billeder?

  Ønsker du at tilføje eller redigere teksten på billedet?

  Skriv ønskede ændringer her

  Ønskes større træplade?
Varenummer (SKU): FAMILIEG10027 Kategorier: , , ,

Den perfekte gave til Fars dag

Den perfekte fars dags gave – til manden der har alt! Til Fars dag handler det om at vise ens egen far eller sine børns far at han er værdsat og elsket af sit barn/børn. Fars dag er en god anledning til at få vist eller sagt sine følelser højt, og en tekst og et billede graveret i træ kan ofte sige mere end 1000 ord! En trætavle med billede og tekst er både en sød og rørende måde at vise sin kærlighed på, men samtidig er trætavlen en moderne udsmykning i hjemmet og tilføjer et råt og personligt udtryk.
Et billede graveret i træ af hans børn vil med garanti bringe glæde, og gaven vil både kunne hænges på væggen med et tilkøbt ophæng, eller stilles på en hylde og vises frem, så gæsterne kan beundre den detaljerede gravering i træet.
I stedet for at have billederne gemt væk på computer eller mobil, så er det med at få nyt liv i billederne og få dem graveret i træ, hvilket er en unik og personlig udsmykning i jeres hjem

En tekst eller et billede graveret i træ er også en personlig føselsdagsgave til manden der har alt!

(hvis billedet vender forkert når du uploader, vender vi det når vi modtager ordren)

Scroll to Top