Julekugle med billede

249.00 DKK

Få dit billede graveret i vores store smukke glas julekugler og pynt juletræet på en meget personlig og unik måde. Den perfekte julegave, eller udsmykning på juletræet. Lav dem år efter år og hæng dem på træet.

Glaskuglerne har en diameter på 10 centimeter (blå) og 8 cm (røde).

Der er ingen krav til billederne, da vi behandler dem, og der kan derfor bruges mobilbilleder fra hverdagen.

  • Forsøg dog at undgå skygger i ansigter da graveringen da kan blive mindre tydelig.
  • Undgå også aflange billeder med flere personer ved siden af hinanden.

Du kan også vælge at få en tekst graveret. Vi foreslår teksten som er vist på eksemplet (teksten kan ikke være meget længere).

Der kan også vælges ekstra valgfri tekst graveret på den anden side – dette vælges i bestillingen. Nogle vælger et navn eller personlig hilsen på den anden side.

Hvis der KUN ønskes en tekst graveret på julekuglen, kan det bestilles under Kategorien “Glas med tekst og billede” i menuen her på siden.

Bemærk at hvis du ikke skriver en tekst i tekstfeltet så er det kun billedet der graveres.

    • 50 DKK
    • (Maks fil størrelse 256 MB)
    • 50 DKK
    • (Maks fil størrelse 256 MB) 50 DKK
Varenummer (SKU): FAMILIEG10010 Kategorier: , , ,

Julekugle med billede

En julekugle med billede og/eller tekst er et utroligt populært produkt, når juletiden nærmer sig. Det er en personlig og kærlig gave, som du kan give til en du holder af. Når du giver en julekugle i gave, kan personen mindes dig og din betænksomhed hvert år, når julekuglen bliver hængt på træet.

Du kan også købe en julekugle med billede og/eller tekst til dig selv og gøre dette års juletræsdekorationen ekstra dekorativ. En julekugle med gravering vil gøre det årlige juletræ til noget ganske særligt og præge det med masser af personlighed. Flere af vores kunder vælger at få graveret en julekugle til alle familiens medlemmer. På den måde er hele familien samlet omkring juletræet hvert år.

En julekugle med gravering er den perfekte julegave, eller udsmykning på juletræet. Lav dem år efter år og hæng dem på træet….

Scroll til toppen