, , , ,

Kærlighed handler ikke om

399.00 kr.

Gravering i træ er en fin og anderledes gave, og vil pynte i ethvert hjem. En graveret træplade med en kærligheds tekst er en fantastisk gaveide både til forlovelsesgave, bryllupsgave, årsdags gave eller bare fordi du ønsker at give en personlig gave til en du holder særligt meget af.

(hvis billedet vender forkert når du uploader, vender vi det når vi modtager ordren)

Materiale: Sortlakeret birkefiner

Mål: 18 x 24 cm.

 • Tilbehør
   

   

  Tilføj billede

  Vil du uploade flere billeder?

  Ønsker du at tilføje eller redigere teksten på billedet?

  Skriv ønskede ændringer her

Varenummer (SKU): FAMILIEG10044 Kategorier: , , , ,

Kærligheds tekst

Få graveret denne fine tekst om kærlighed i træ, og giv den i gave til personen du holder af. Både tekst og billede graveres detaljeret ind i træet, som giver et fint og anderledes udtryk, der med garanti vil vække glæde hos modtageren. Gravering i træ er en fin og anderledes gave, og vil pynte i ethvert hjem. Denne tekst vil være en god gave ide både til en forlovelsesgave, bryllupsgave, gave til manden der har alt, årsdags gave eller bare fordi du ønsker at give en personlig gave, uden der behøver at være en anledning.

Træpladen kan både stilles på en hylde som den er, eller der kan tilkøbes enten et staffeli som den kan stå på, eller et ophæng så den kan komme op og pynte på væggen.

Når du bestiller en tekst eller billede graveret i træ, kan du vælge at tilføje eksempelvis en dato, eller en lille hilsen, som har en særlig betydning.

Scroll to Top