, , , ,

Min mand – Sort

399.00 kr.

Hvis du er på udkig efter en helt særlig gave til din mand, så vil denne tekst og billede graveret i træ blive et hit! Det er både en romantisk gave, og samtidig en unik udsmykning til hjemmet.

Upload det billede du ønsker at få graveret, så klarer vi resten!

Ønsker du ikke billede på, men kun tekst, kan du se et eksempel på dette i billedgalleriet, og så undlader du blot at uploade billedet.

OBS på at billederne viser den lyse træplade, men at du får graveret på den sorte træplade. Ønsker du at bestille den lyse træplade skal du vælge produktet “Min mand – lys”

Materiale: Sortmalet birkefiner

Mål: 18 x 24 cm

 • Tilbehør
   

   

  Tilføj billede

  Vil du uploade flere billeder?

  Ønsker du at tilføje eller redigere teksten på billedet?

  Skriv ønskede ændringer her

  Ønskes større træplade?
Varenummer (SKU): FAMILIEG10098 Kategorier: , , , ,

Min mand tekst graveret i træ

Hvis du er på udkig efter en helt særlig gave til din mand, så vil denne tekst graveret i træ blive et hit! Teksten graveret i træ er både en romantisk gave, og samtidig en unik udsmykning til hjemmet.

Du har mulighed for at ændre og tilføje ord til træpladen, hvis du har nogle særlige ord som har en helt speciel betydning for din mand eller dig.

Det er også muligt at tilføje et billede som også vil blive graveret i træet.

En tekst graveret i træ er den perfekte gave til manden som har alt! Tekst graveret i træ er både romantisk og maskulint på samme tid. Den søde tekst vil med garanti bringe glæde, og den detaljerede gravering i træet har et råt udtryk som helt sikkert vil imponere din mand.

Scroll to Top