, , ,

Caia skærebræt lille med rille

139.00 kr.

Beskrivelse: Lille skærebræt/serveringsbræt med rille, samt håndtag med 1 cm hul til ophæng. Du gør skærebrættet unikt og personligt ved at vælge din helt egen tekst! Et lækkert lille bræt, som passer perfekt til at skære fx. grønt, til at smøre rugbrødsmaden på, eller til at servere små oste eller pølse. Det er desuden nemt at håndtere for fx. børn.

Skærebrættet er efterbehandlet med en naturlig, fødevaregodkendt olie.

HUSK at skrive hvilken tekst du ønsker i tekstfeltet. Har du specielle ønsker til skrifttype eller opsætning, noteres dette i tekstfeltet. Vi graverer på samme side som rillen (se billeder). Ønsker du gravering på siden uden rille, skal dette ligeledes noteres i tekstfeltet.

Materiale: Bambus. Vær opmærksom på at træ er et naturmateriale, og at der derfor kan være farveforskelle i træet, samt varierende struktur.

Mål: Længde 25 cm inkl. håndtag (18 cm uden håndtag), bredde 14 cm.

OBS: Tåler ikke opvaskemaskine.

Varenummer (SKU): FAMILIEG10074-1-2-1-1-1-1 Kategorier: , , ,

Graveret billede eller tekst i skærebræt

Når du får graveret et billede eller en tekst i et skærebræt, får du skabt noget helt unikt, som vil være ideelt både som fødselsdagsgave, bryllupsgave, julegave, årsdags gave eller andre anledninger hvor du gerne vil give noget helt specielt til en du holder af. Graveringen af billede og tekst i skærebrættet er yderst detaljeret og vil med garanti bringe glæde hos modtageren.

Scroll to Top