, , , ,

Min mand – Lys

349.00 kr.

Hvis du er på udkig efter en helt særlig gave til din mand, så vil denne ide graveret i træ blive et hit! Det er både en romantisk gave, og samtidig en unik udsmykning til hjemmet.

Ønsker du at få billede graveret også, uploader du blot dette, så klarer vi resten!

Du kan se et eksempel på træpladen med både billede og tekst i billedgalleriet. OBS på at pladen med billede i billedgalleriet er sortlakeret. Vælger du at uploade billede til din bestilling vil det blive graveret på den lyse træplade. Ønsker du istedet at bestille den sortlakerede træplade, skal du vælge produktet “Min mand – sort”

Materiale: Lys birkefiner

Mål: 18 x 24 cm

 • Tilbehør
   

   

  Tilføj billede

  Vil du uploade flere billeder?

  Ønsker du at tilføje eller redigere teksten på billedet?

  Skriv ønskede ændringer her

  Ønskes større træplade?
Varenummer (SKU): FAMILIEG10098-1 Kategorier: , , , ,

Min mand tekst graveret i træ

Hvis du er på udkig efter en helt særlig gave til din mand, så vil denne tekst graveret i træ blive et hit! Teksten graveret i træ er både en romantisk gave, og samtidig en unik udsmykning til hjemmet.

Du har mulighed for at ændre og tilføje ord til træpladen, hvis du har nogle særlige ord som har en helt speciel betydning for din mand eller dig.

Det er også muligt at tilføje et billede som også vil blive graveret i træet.

En tekst graveret i træ er den perfekte gave til manden som har alt! Tekst graveret i træ er både romantisk og maskulint på samme tid. Den søde tekst vil med garanti bringe glæde, og den detaljerede gravering i træet har et råt udtryk som helt sikkert vil imponere din mand.

Scroll to Top