, , ,

Ølglas Cervoise 50 cl – Påskeliljer og navn

149.00 kr.

Påsken er lige om hjørnet, og hvad er bedre end at nyde den med en kold øl eller sodavand i dit helt eget personlige flotte påskeglas med den fineste gravering af påskeliljer og navn? I et par simple trin bestiller du dit glas med ønsket navn og vi går i gang med det samme med at gravere dit glas.

Glasset rummer 50 cl. og er 19,2 cm. i højden.

Tåler opvaskemaskine.

Har du set at du også kan få graveret glas til andre særlige lejligheder som f.eks. fødselsdag, bryllupsdag, mors dag, fars dag og barnedåb?

Skriv hvilket navn du ønsker graveret på glasset, i tekstfeltet – også selvom det er den samme som på eksemplet. Ved køb af flere glas bedes du skrive et navn pr. linje i tekstfeltet.

Bemærk, at graveringen vil fremstå i hvid.

Varenummer (SKU): FAMILIEG10200-4-4-1 Kategorier: , , ,

Ølglas med personlig gravering til påsken!

Personligt ølglas til påsken med gravering af det fineste påskemotiv og navn.

Forkæl dig selv eller en du holder af med et personligt ølglas til påsken.

Med foråret kommer påsken, og det er en af de særlige tider på året hvor familie og venner samles for at hygge med god mad og traditioner.

Er der noget bedre end at byde forårets lysere dage, påsken og din familie og venner velkommen til påskefrokost og samles om et flot dækket bord?

Giv dine gæster og dig selv oplevelsen af noget særligt og byd dem velkommen til en hyggelig og uforglemmelig påskefrokost på fineste vis med jeres helt egne personlige glas.

Påskeliljer og tulipaner er traditionelt og i nyere tid, nogle af de smukke forårstegn som symboliserer påsken og med disse fine glas med gravering af påskeliljer, tulipaner og navn er du sikker på at få skabt forårsfornemmelser og fantastisk påskestemning.

Det flotte og personlige ølglas til påsken er desuden oplagt som en gave dine gæster kan tage med hjem og mindes jeres hyggelige oplevelser sammen.

Bemærk at du også kan få graveret glas til andre særlige lejligheder som f.eks. fødselsdag, bryllupsdag, mors dag, fars dag og barnedåb.

 

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top