, ,

Julekugle – Guld, mat

199.00 kr.

Få tekst og dit billede graveret i vores store smukke glas julekugler og pynt juletræet på en meget personlig og unik måde. Den perfekte julegave, eller udsmykning på juletræet. Lav dem år efter år og hæng dem på træet.

Info om billeder:

Der er ingen krav til billederne, da vi behandler dem, og der kan derfor bruges mobilbilleder fra hverdagen. Forskellige billeder giver forskellige resultater, men vi gør altid vores yderste for at levere det bedst mulige resultat hver gang.

  • Forsøg at undgå skygger i ansigter da graveringen da kan blive mindre tydelig.
  • Undgå også aflange billeder med flere personer ved siden af hinanden.

Info om tekst:

  • OBS på at den tekst du skriver i tekstfeltet bliver graveret oven over billedet. Ønsker du at der fx. står “Glædelig Jul” noteres dette i tekstfeltet. Er teksten for lang, vil sidste del placeres under billedet, fx “Glædelig Jul 2020” hvor 2020 placeres under billedet.

Du kan også vælge kun at få en tekst graveret. Husk dog at teksten ikke må være for lang.

Prisen for tekst og billede er 199 dkk. Ønskes ekstra tekst og billede kan dette tilvælges mod en merpris.

Farve: Guld, mat

Mål: diameter 8 cm.

Varenummer (SKU): FAMILIEG10010-2-1-1 Kategorier: , ,

Julekugle med billede

En julekugle med billede og/eller tekst er et utroligt populært produkt, når juletiden nærmer sig. Det er en personlig og kærlig gave, som du kan give til en du holder af. Når du giver en julekugle i gave, kan personen mindes dig og din betænksomhed hvert år, når julekuglen bliver hængt på træet.

Du kan også købe en julekugle med billede og/eller tekst til dig selv og gøre dette års juletræsdekorationen ekstra dekorativ. En julekugle med gravering vil gøre det årlige juletræ til noget ganske særligt og præge det med masser af personlighed. Flere af vores kunder vælger at få graveret en julekugle til alle familiens medlemmer. På den måde er hele familien samlet omkring juletræet hvert år.

En julekugle med gravering er den perfekte julegave, eller udsmykning på juletræet. Lav dem år efter år og hæng dem på træet….

Scroll to Top