, , , , , , , , ,

Træ Hjerte – 11,5 cm

119.00 kr.

Hjerte i lyst og let kejsertræ med øsken til ophæng, og din helt egen personlige gravering.

Anledningerne er der utallige af! Hjertet er f.eks. perfekt som gave til barnedåben med navn og fødselsdato på den lille ny, til konfirmationen, studenterfesten, som julegave til bedsteforældrene med børnebørnenes navne på – eller måske til dig selv eller din veninde med en kort sød tekst på. Det kan kun skabe glæde hos modtageren uanset anledning!

Det er begrænset hvor mange bogstaver/tal der kan graveres på fladen. Det er muligt at få graveret navn + dato eller en kort sjov tekst. Du kan finde inspiration på vores billeder. Det er desværre ikke muligt sat få graveret tegn såsom hjerter, stjerner, mm, men har du specielle ønsker til skrifttype, så kontakt os gerne via mail.

Mål: Højde ca. 11,5 cm. Bredde ca. 8,5 cm. Tykkelse ca. 3 cm.

Bemærk: Ikke 2 hjerter er ens. Da træ er et naturmateriale vil der forekomme små ujævnheder i træet, samt i hjerteres facon og farvetone. Graveringen vil kunne variere let i farvetone, men resultatet vil altid blive smukt og helt unikt. Størrelsen på teksten vil variere, alt efter hvor meget tekst der indsættes.

Træet er ubehandlet og tåler kun let rengøring med en hårdt opvredet klud. Vi anbefaler ikke oliering eller lign.

Varenummer (SKU): FAMILIEG10045-1-1-1-2-1 Kategorier: , , , , , , , , ,

Træfigur

Hvis du er på udkig efter en personlig gave der vil vække stor begejstring, så er vores træfigurer et rigtig godt bud!

Du kan vælge at få graveret navnet på f.eks. dit barn, din mor eller far, samt en dato. Det er DIG der vælger og på netop den måde er du med til at glæde én du holder af med en helt personlig og unik gave.

Scroll to Top