, , , , , , ,

Egen tekst

399.00 kr.

Få graveret din helt egen tekst, citat, digt, eller personlige hilsen til en du holder af. Kun fantasien sætter grænserne for graveringen. Har du særlige ønsker til opsætningen så er du altid velkommen til at skrive dine ønsker i kommentar til ordren, så vil vi tage højde for dine egne ønsker.
Hvis du ønsker at få et graveret hjerte sammen med din tekst eller billede, så bedes du skrive dette i en kommentar til ordren.

OBS: hvis billedet vender forkert når du uploader, har det ingen betydning, vi vender det inden vi graverer.

Materiale: Sortlakeret birkefiner

Mål: 18 x 24 cm

 

 • *Tilføj tekst

  Her tilføjer du din egen tekst. Hvis du ønsket samme tekst som er vist på billedet, så skriver du "ønsker teksten der er vist på eksemplet" i dette felt

  Tilbehør
   

   

  Tilføj billede

  Vil du uploade flere billeder?

  Ønskes større træplade?
Varenummer (SKU): FAMILIEG10090 Kategorier: , , , , , , ,

Din egen tekst graveret i træ

Få din helt egen tekst graveret i træ. Teksten kan både være en kærlighedserklæring til kæresten, konen eller manden. Din egen tekst graveret i træ kan også være et af dine yndlingscitater som du syntes passer godt ind i hjemmet. Du kan også få graveret et digt, eller en personlig hilsen til en du holder af. Kun fantasien sætter grænser for hvilken tekst som du kan få graveret. Det er også muligt at få graveret dit billede sammen med din tekst. Hvis du har særlige ønsker til opsætningen af tekst eller billede, så noter venligst dette i kommentar feltet til ordren, så vil vi forsøge at tage højde for dine ønsker. Bliver vi i tvivl om noget vil vi altid tage kontakt til dig inden at vi starter graveringen.

(hvis billedet vender forkert når du uploader, vender vi det når vi modtager ordren)

Scroll to Top