, , ,

Caia skærebræt stor med rille

149.00 kr.

Beskrivelse: Aflangt skærebræt/serveringsbræt med rille, samt håndtag med 1 cm hul til ophæng. Gør skærebrættet personligt ved at vælge din helt egen tekst! Et lækkert bræt i let materiale, som passer perfekt til at skære fx. grønt eller brød, eller til servering af kage.

Skærebrættet er efterbehandlet med en naturlig, fødevaregodkendt olie.

HUSK at skrive hvilken tekst du ønsker i tekstfeltet. Har du specielle ønsker til skrifttype eller opsætning, noteres dette i tekstfeltet. Vi graverer på samme side som rillen (se billeder). Ønsker du gravering på siden uden rille, skal dette ligeledes noteres i tekstfeltet.

Materiale: Bambus. Vær opmærksom på at træ er et naturmateriale, og at der derfor kan være farveforskelle i træet, samt varierende struktur.

Mål: Længde 39 cm, bredde 14 cm.

OBS: Tåler ikke opvaskemaskine.

Varenummer (SKU): FAMILIEG10074-1-2-1-1-1 Kategorier: , , ,

Graveret billede eller tekst i skærebræt

Når du får graveret et billede eller en tekst i et skærebræt, får du skabt noget helt unikt, som vil være ideelt både som fødselsdagsgave, bryllupsgave, julegave, årsdags gave eller andre anledninger hvor du gerne vil give noget helt specielt til en du holder af. Graveringen af billede og tekst i skærebrættet er yderst detaljeret og vil med garanti bringe glæde hos modtageren.

Scroll to Top