, ,

Caia skærebræt stor med rille-Mors dag

149.00 kr.

Skærebræt med Mors dag citat

Forkæl din mor med en helt speciel og personlig gave i år. Med dette fine skærebræt er du sikker på at vække glæde hos modtageren.

Husk at du også kan få graveret skærebrætter til andre særlige lejligheder hvor du kan få graveret din egen tekst og foto.

Beskrivelse: Aflangt skærebræt/serveringsbræt med rille, samt håndtag med 1 cm hul til ophæng.  Et lækkert bræt i let materiale, som passer perfekt til at skære fx. grønt eller brød, eller til servering af kage.

Materiale: Bambus. Vær opmærksom på at træ er et naturmateriale, og at der derfor kan være farveforskelle i træet, samt varierende struktur.

Mål: Længde 39 cm, bredde 14 cm.

OBS: Tåler ikke opvaskemaskine.

Skærebrættet er efterbehandlet med en naturlig, fødevaregodkendt olie.

Vær opmærksom på at hvis du behandler skærebrættet med olie vil teksten fremtræde mindre tydeligt, da træets farve og graveringen vil blive mere ensartet.

Brættet er glat på den ene side, og har rille på den anden side. Vi graverer som udgangspunkt på siden med rille. Ønsker du gravering på den glatte side (uden rille) skal dette noteres i tekstfeltet.

Prisen er inkl. gravering.

Varenummer (SKU): FAMILIEG10402 Kategorier: , ,

Skærebræt med Mors dag citat!

Mors dag er en helt speciel dag, hvor vi fejrer og hylder vores fantastiske mødre. Det er en tid, hvor vi kan vise vores kærlighed til dem, der har givet os livet og været der for os gennem tykt og tyndt.

Det er dagen, hvor vi  kan takke vores mødre for alt det, de har gjort for os. Og fortsætter med at gøre for os.

Uanset om I fejrer Mors dag med en stor fest, en hyggelig middag eller bare en stille stund sammen er det vigtigste at vise din mor hvor meget du elsker og værdsætter hende. Det er en dag, hvor vi kan sætte vores mødre i centrum. Give dem den opmærksomhed de fortjener.  Så lad os fejre vores mødre og gøre Mors dag til en uforglemmelig dag fyldt med kærlighed, smil og taknemmelighed. Det er på Mors dag, hvor vi har mulighed for at forkæle vores mødre, og lade dem vide hvor meget de betyder for os. Det kan være med blomster. Det kan være med et kort. Eller det kan være med et flot skærebræt med gravering.

Et skærebræt med gravering er en fantastisk gaveide til Mors dag. Det er betænksomt, personligt og en smuk måde at vise din kærlighed til din mor.

Med vores Caia skærebræt med rille-Mors dag der har den fineste gravering af Mors dag citat, er du sikker på at glæde din mor. Hun vil føle sig helt speciel. Det er en gave der holder. En gave der vil glæde din mor, hver gang hun bruger det.

Husk at du også kan få graveret skærebrætter til andre særlige lejligheder, hvor du kan få graveret din egen tekst og foto.

 

Scroll to Top