, , , , , ,

Bordkort – Aflangt – Olivengren

19.00 kr.

Beskrivelse: Fine, aflange bordkort graveret med gæsternes navne og smuk olivengren. Disse bordkort er perfekte til brylluppet, barnedåben, konfirmationen eller den runde fødselsdag, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dekorationen. Dine gæster kan tage bordkortet med hjem som et lille minde fra festen.

BEMÆRK! Min. bestilling: 10 stk. bordkort.

HUSK at skrive samtlige navne og vælg det tilsvarende antal bordkort.

Bordkortene graveres kun på den ene side, med valgfrit navn og fast motiv som vist. Prisen er inkl. gravering af navn.

Materiale: MDF overfineret med udsøgt birkefiner, i samme kvalitet på begge sider. Alle træer er unikke, og der må forventes forskelle i struktur og farve. Bordkortene er aftørrede, men ikke overfladbehandlede. Der kan forekomme en svag lugt af røg, som dog hurtigt vil aftage.

Mål: 8 cm. x 4 cm.

  • *Træ

    Fortryd
Varenummer (SKU): FG10301-1 Kategorier: , , , , , ,

Aflangt bordkort i træ med navn

 

Bordkort – aflangt i træ med graveret olivengren og navn. Enkelt og stilrent bordkort i træ, som kan bruges til enhver festlig begivenhed. Få smukke bordkort til bryllup og fest. De smukke og unikke bordkort kan benyttes til alverdens events, hvor bordet skal pyntes ekstra fint. Vi har flotte designs som passer perfekt til barnedåb, konfirmation, bryllup, julefrokost, påskefrokost, firmafest og fødselsdag. Eller du kan bruge dem til andre begivenheder, hvor du ønsker at gøre lidt ekstra ud af borddækningen.

Hvis du vil være sikker på at få dækket et smukt bord, er disse flotte bordkort med gravering af navn og olivengren lige det, du står og mangler. Personlige bordkort i træ er en elegant og iøjnefaldende måde at tilføje et strejf af æstetik og personlighed til din fest. Udover at pryde borddækningen, hjælper bordkort også dine gæster med at finde deres pladser ved bordet.

Hos os kan du få bordkort i flere forskellige træsorter – Birk, Eg og Valnød.

Hvert bordkort er unikt med sin egen unikke træstruktur og farvetone. Det tilføjer virkelig et personligt og specielt touch til festen. Og det skaber en hyggelig atmosfære.

Med de flotte bordkort får borddækningen prikken over i’et.  Og det er samtidig en fin lille ting, dine gæster kan tage med sig hjem, så de kan mindes en hyggelig stund.

Nu er det bare at indbyde dine venner og familie til fest, og nyde det smukt dækkede bord og den unikke følelse, bordkortene bringer.

Det eneste du skal gøre er blot at notere navnene på dine gæster, så graverer vi dine bordkort.

Har du set, at du også kan få graveret f.eks. glas skærebrætter, hårbørster og meget andet?

 

Træ

Birkefiner, Fineret eg, Fineret valnød

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top