, , ,

Romglas Bormioli Tentazioni 23 cl

129.00 kr.

Kender du én der elsker rom, og står du og mangler en gave? Så vil glasset her med garanti vække begejstring og opsigt! Et lækkert lille glas i høj kvalitet, som med sin flotte facon tager sig godt ud på bordet! Det kan kun indbyde til en festlig aften!

Glasset indeholder 23 cl.

Højde: 11 cm.

Skriv hvilken tekst du ønsker i tekstfeltet – også selvom det er den samme som på eksemplet. Har du specielle ønsker til skrifttype, eller ønsker du enkelthjerte eller dobbelthjerte graveret, noteres dette ligeledes i tekstfeltet.

Bemærk, at glasset her IKKE egner sig til almindelig billedgravering af personer, da det på grund af glassets størrelse ikke vil give et tilfredsstillende resultat, men det er muligt at gravere fx. logo eller lign.

Graveringen vil fremstå i hvid.

Varenummer (SKU): FAMILIEG10200-1-2-1-1 Kategorier: , , ,

Romglas

Et romglas fra Bormioli med personlig gravering er et sikkert gavehit til enhver romelsker! Designet og kvalitet er helt i top! Forkæl en du holder af med et eksklusivt glas fra Bormioli!

Du vælger selv, hvilken tekst der skal stå på glasset. Du kan skrive en personlig hilsen, et navn, eller et citat. Kun fantasien sætter grænser for graveringen.

 

Scroll to Top