, ,

Glasplade med træfod-familiehjerte

199.00 kr.

Glasplade med træfod-Familiehjerte-Mor

Mors dag nærmer sig og hvad er bedre end at overraske din mor med en personlig gave?

Med denne smukke glasplade med hjerter og navne på familiemedlemmer graveret er du garanteret en gave, der vil vække glæde hos modtageren.

Vær opmærksom på at graveringen er hvid og fremtræder når baggrunden er mørk.

 

Mål: glaspladen måler 15,5 x 15,5 cm.

  • Skriv navnene som vi skal gravere her

Varenummer (SKU): FAMILIEG10404 Kategorier: , ,

Glasplade med træfod-Familiehjerte-Mor.

Mors dag er en helt speciel dag. Det er en dag, hvor vi kan vise vores taknemmelighed og kærlighed til dem, der har givet os livet og været der for os gennem alt.

På Mors dag kan vi takke vores mødre for alt det, de har gjort for os.

Uanset om I fejrer Mors dag med en fest, en hyggelig middag eller en stille stund sammen er det vigtigste, at vise din mor hvor meget du elsker og værdsætter hende. Det er nu vi kan sætte vores mødre i centrum. Give dem den opmærksomhed de fortjener.  Lad os fejre vores mødre og gøre Mors dag til en uforglemmelig dag fyldt med kærlighed og smil. Lad os vise vores mødre hvor meget de betyder for os. På Mors dag har vi har chancen for at forkæle vores mødre, og lade dem vide hvor meget de betyder for os. Det kan være med blomster. Det kan være med et kort. Eller det kan være med en smuk glasplade med træfod og familiehjerte til din mor på Mors dag.

En smuk glastavle med gravering af hjerter og familiemedlemmers navne er en fantastisk gaveide til Mors dag. Det er betænksomt, personligt og en smuk måde at vise din kærlighed til din mor på.

Med vores glasplade med familiehjerte der har den fineste gravering af hjerter og navne er du sikker på at få din mor til at føle sig helt speciel. Det er en gave, der vil glæde din mor, hver gang hun ser på den.

Husk at du kan få graveret glasplader til andre særlige lejligheder med eget foto og tekst.

Scroll to Top