, , , ,

Farmand

349.00 kr.

Giv din far eller dit barns far en personlig og anderledes gave som med garanti vil overraske og vække glæde. En tekst graveret i træ er en moderne og personlig udsmykning i hjemmet. Det er muligt at tilføje en personlig hilsen eller et billede som graveres i trætavlen for at gøre den mere personlig og unik.

Ønsker du at uploade billede sørger vi for at placere det nederst i højre hjørne, og vi flytter teksten så det passer.

Materiale: Lys birkefiner

Mål:  18 x 24 cm

 • Tilbehør
   

   

  Tilføj billede

  Vil du uploade flere billeder?

  Ønsker du at tilføje eller redigere teksten på billedet?

  Skriv ønskede ændringer her

  Ønskes større træplade?
Varenummer (SKU): FAMILIEG10018 Kategorier: , , , ,

Gaven til far

En tekst graveret i træ er en unik og anderledes gave din far eller dine børns far – til manden der har alt! Graveringen er flot og detaljeret, og graveret træ har en rustik charme, som pynter i ethvert hjem. Tekst graveret i træ er den perfekte gave både til din egen far, dine børns far, eller til barselsgave til en nybagt far. Det er muligt at få tilføjet en personlig hilsen, et citat, en dato, eller endda et billede, som graveres i trætavlen.

En trætavle med tekst eller billede er den helt perfekte fødselsdagsgave til en du holder af, og kan også være en unik julegave til din egen eller dine børns far. En farmand tekst har en fin og sjov opsætning og den giver et råt og anderledes præg på udsmykningen i hjemmet.

For et mindre beløb kan du selv ændre i ordene, så de udskiftes til de ord som du selv vælger at få graveret. Hvis du er i tvivl om opsætningen så kontakt os gerne, så vil vi vejlede så godt som muligt inden at du bestiller din trætavle

Det er muligt at bestille et ophæng så trætavlen kan hænges på væggen. Det er også muligt at tilkøbe en holder, så trætavlen kan stå på et bord, en kommode eller en reol. Trætavlen står også fint som den er, på en hylde.

Hvis du mangler en personlig og anderledes gave til din egen far eller dit barns far, så køb en trætavle graveret i træ – de vil med garanti vække glæde hos modtageren. En trætavle med personlig gravering er moderne og personlig udsmykning i hjemmet

Scroll to Top