,

Dagplejemor design 2

399.00 kr.

Glæd dit barns dagplejer med en personlig gave. Perfekt som afslutningsgave! Du kan tilføje tekst, eksempelvis skrive hvem den er fra. Hvis du ikke skriver noget i tekstfeltet, vil den sidste linie i bunden ikke blive graveret.

(hvis billedet vender forkert når du uploader, vender vi det når vi modtager ordren)

 • Tilbehør
   

   

  Tilføj billede

  Vil du uploade flere billeder?

  Ønsker du at tilføje eller redigere teksten på billedet?

  Skriv ønskede ændringer her

  Ønskes større træplade?
Varenummer (SKU): FAMILIEG10013 Kategorier: ,

Gave til dagplejemor eller vuggestue

Denne tekst graveret i træ er den perfekte gave til dagplejemor til afslutningen i dagplejen, eller til afslutning i vuggestuen.

Mange er på udkig efter en gave til dagplejeren som er både personlig og unik, og denne tekst graveret i træ er den perfekte gave, så dagplejemor kan mindes den dejlige tid med dit barn.

En personlig gave til dagplejemor er en sød tanke, som med garanti vil bringe glæde hos modtageren. Graveringen i træ er detaljeret og unik, og det vil blive en anderledes gave som hun med garanti ikke har fået før.

Det er muligt at få graveret et billede af dit barn, eller at få graveret din egen tekst, eller en hilsen i bunden, så den bliver mere personlig.

En tekst graveret i træ er en personlig gave som både kan hænges på væggen, og stilles på en hylde og udsmykke hjemmet på en unik og moderne måde.

Teksten til dagplejemor graveret i træ kan ændres så der i stedet står vuggestuens navn.

Hvis det er en julegave til dagpleje mor du er på udkig efter, så er en tekst graveret i træ en fin ide. Du kan vælge at ændre i teksten, og eventuelt tilføje “glædelig jul ” eller en anden tekst som du ønsker.

Hvis i er flere, der slår jer sammen om en gave til dagplejemor, så kan i uploade op til 3 billeder. En god ide er at få et billede af alle børnene samlet på 1 billede.

En tekst graveret i træ er den perfekte gave til minde om den tid hun har haft med jeres barn, og viser at i værdsætter hende.

Det er en unik gave fra barnet, som har elsket tiden med dagplejemor, og et minde som hun vil have forevigt – en symbolsk og personlig gave til den person som har taget sig godt af det vigtigste i jeres liv

Scroll to Top