, , ,

Cognacglas Degustation 41 cl

129.00 kr.

Skal du give en elegant gave eller er medlem af en cognacklub, så er glasset her med garanti noget der vækker begejstring! Et lækkert glas i den helt rette kvalitet, som med sin flotte facon tager sig godt ud på bordet efter en lækker middag. Cognacglasset her ligger godt i hånden – præcis som et cognacglas skal!

Glasset indeholder 41 cl. Et flot stort glas, som indbyder til en festlig aften.

Skriv hvilken tekst du ønsker i tekstfeltet – også selvom det er den samme som på eksemplet. Har du specielle ønsker til skrifttype, eller ønsker du enkelthjerte eller dobbelthjerte graveret, noteres dette ligeledes i tekstfeltet.

Bemærk, at graveringen vil fremstå i hvid.

Varenummer (SKU): FAMILIEG10200-1-2 Kategorier: , , ,

Cognacglas med gravering

Et cognacglas med gravering er et sikkert gavehit! Det er især en populær gave til manden, der ofte elsker at nyde en cognac af et godt glas. Derfor er det da også en populær gave til Fars dag, fødselsdagen eller julen.

Hvis du er på udkig efter en personlig gave til en du holder af, så giv et cognacglas. Du vælger selv, hvilken tekst der skal stå på glasset. Du kan skrive en personlig hilsen, et navn, eller et citat. Kun fantasien sætter grænser for graveringen.

Scroll to Top