, , , , ,

Bordskåner – kork

15.00 kr.

Let bordskåner/glasunderlag i kork med din helt egen personlige gravering – perfekt til dine glas eller kopper, så de ikke efterlader cirkler på bordet. Få graveret et navn, en dato eller en sjov tekst. Den perfekte lille ekstra gave som tilbehør til et graveret glas eller som underlag til yndlingskoppen derhjemme! De er også perfekte som bordkort til fest, hvor deltagerne bagefter kan få dem med hjem som et minde om festen.

Bordskåneren sælges enkeltvis og prisen er pr. stk. Ønsker du at købe flere, lægger du blot det ønskede antal i kurven og skriver din  tekst ved hver enkelt.

Mål: diameter 10 cm.

En god størrelse, også til de helt store glas og kopper.

Bemærk: Ønsker du et hjerte graveret på bordskåneren, skal dette noteres i tekstfeltet.

Bordskåner med tekst

Hvis du er på udkig efter en gave der vil vække stor begejstring hos modtageren, så prøv at få lavet en graveret bordskåner med tekst.

Et lille rundt underlag til dine glas eller kopper, som vækker stor begejstring! Køb dem, så du har til både dig selv og gæsterne derhjemme, eller som en lille ekstra gave eller tilbehør til det glas du får graveret.
Du kan vælge at få en personlig tekst graveret, eksempelvis en dato eller navne. Kun fantasien sætter grænser, og det er DIG der vælger.

Skal du holde fest, er det en fin ide at få graveret sine gæsters navn på bordskånere, og bruge disse som bordkort. De graverede bordskånere vil med garanti vække opsigt blandt gæsterne!

Scroll to Top