, , , , , ,

Vandflaske – vandret gravering

169.00 kr.

Her er gaven som både er praktisk og personlig! En robust vandflaske i klart glas og med skruelåg i bambus. Du vælger selv hvilken tekst der skal graveres på flasken, og derfor får du et helt personligt og unikt produkt.

Brug den som gave til bedsteforældrene, til kollegaen, eller til  børnene. Du kan vælge at få graveret f.eks. et navn og dato, en sød tekst eller lige det der passer til modtageren.

Vandflasken egner sig til kolde drikke, og den kan indeholde 500 ml. Perfekt til at have stående i køleskabet med koldt vand, eller til at tage med på tur.

Skriv hvilken tekst du ønsker i tekstfeltet – også selvom det er den samme som på eksemplet. Ønsker du hjerter graveret skal dette ligeledes noteres i tekstfeltet.

Bemærk, at teksten skrives vandret på flasken, samt at graveringen vil fremstå i hvid.

Mål: Højde: 22 cm, diameter 6,7 cm.

Vedligeholdelse: Selve glasflasken tåler opvaskemaskine, men bambuslåget skal vaskes op i hånden.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): FAMILIEG10200-4-1-1 Kategorier: , , , , , ,

Vandflaske med gravering

En vandflaske med gravering – den er både praktisk og personlig! Et sikkert gavehit!

Hvis du er på udkig efter en personlig gave til en du holder, så prøv vores vandflaske med tekst. Du vælger selv, hvilken tekst der skal stå på glasset. Du kan skrive en personlig hilsen, et navn, eller et citat som betyder noget særlig for dig og modtager af gaven. Kun fantasien sætter grænser for graveringen.

Scroll to Top