Julekugle med tekst

199.00 DKK

Få din tekst graveret i vores store smukke glas julekugler og pynt juletræet på en meget personlig og unik måde.

Glaskuglerne har en diameter på 10 centimeter (blå) og 8 cm (røde).

Der kan også vælges ekstra valgfri tekst graveret på den anden side – dette vælges i bestillingen. Nogle vælger et navn eller personlig hilsen på den anden side.

Hvis du ønsker en julekugle med billede, kan den bestilles under katagorien “JUL” eller “Glas med med tekst og billede” i menuen her på siden.

 

 

    • (Maks fil størrelse 256 MB) 99 DKK
    • 50 DKK
    • (Maks fil størrelse 256 MB) 50 DKK
Varenummer (SKU): FAMILIEG10009 Kategorier: , , ,

Julekugle med tekst

En julekugle med gravering af tekst og/eller billede er et utroligt populært produkt, når juletiden nærmer sig. Det er en personlig og kærlig gave, som du kan give til en du holder af. Når du giver en julekugle i gave, kan personen mindes dig og din betænksomhed hvert år, når julekuglen bliver hængt på træet.

Du kan også købe en julekugle med tekst og/eller billede til dig selv og gøre dette års juletræsdekorationen ekstra dekorativ. En julekugle med gravering vil gøre det årlige juletræ til noget ganske særligt og gøre det ekstra personligt. Flere af vores kunder vælger at få graveret en julekugle til alle familiens medlemmer. På den måde er hele familien samlet omkring juletræet hvert år.

En julekugle med gravering er den perfekte julegave, eller udsmykning på juletræet. Lav dem år efter år og hæng dem på træet….

Scroll til toppen