Drikkeglas #detblivergodtigen

150.00 DKK

“Mistrivslen er nu på det højeste niveau, siden Corona ramte landet” skriver DR. Vi har fået en hel del henvendelser på #detblivergodtigen-glas og har i lyset af tidens lave trivselsbarometer valgt at tilbyde disse til en varm og kærlig pris!

Husk: #detblivergodtigen ❤

Bemærk: Denne særlige gravering er som udgangspunkt graveret spejlvendt, som en lille fin hilsen til den som drikker af glasset, men vi kan godt gravere den som normalt. Ønsker du dette noteres “Normal gravering” under “bemærkninger til ordren” ved check ud.

Glasset er 37 cl. En fin størrelse drikkeglas.

Varenummer (SKU): FAMILIEG10045-1 Kategorier: , , , , ,

Graveret glas med billede

Hvis du er på udkig efter en gave der vil vække stor begejstring hos modtageren, så prøv at få lavet et graveret  glas med billede.

Graveringen i glas er meget detaljeret, og resultatet er imponerende!
Du kan vælge enten at få en personlig tekst graveret i glas, eksempelvis en dato eller navne. Du kan også vælge at få et billede graveret i glas, eller begge dele.
Et billede graveret i glas er en anderledes måde at give dine yndlings billeder nyt liv, og vil samtidig være en personlig gave, både til brylluppet, fødselsdagen, under juletræet eller til andre som du ønsker at give en anderledes og personlig gave.

Skal du holde fest, er det en fin ide at få graveret sine gæsters navn på deres glas, og bruge disse som bordkort. De graverede glas vil med garanti vække opsigt blandt gæsterne!

Scroll til toppen