, , , , ,

Bordskåner – messingfarvet

30.00 kr.

Bordskåner med din helt egen personlige tekst – perfekt til at beskytte bordet mod omrids fra glas eller kopper. Få graveret et navn, en dato eller en sjov tekst. Den perfekte lille ekstra gave som tilbehør til et graveret glas.

Bordskånerne her kan også med fordel bruges som bordkort til fx. bryllup, dåb, konfirmation eller fødselsdag Når festen slutter kan gæsterne få et lille minde med hjem fra dagen.

Bordskåneren har blød sort underside og er belagt med blank messingfarve på oversiden. En klassisk og stilfuld gave.

Bordskåneren sælges enkeltvis og prisen er pr. stk. Ønsker du at købe flere, lægger du blot det ønskede antal i kurven og skriver din  tekst ved hver enkelt.

Mål: diameter 8,5 cm.

En god størrelse, der også kan bruges til de store glas.

Bemærk: Ønsker du et hjerte graveret på bordskåneren, skal dette noteres i tekstfeltet.

Graveringen fremstår som gråtone.

Hvis behov for rengøring, tørres overfladen af med en fugtig klud.

Bordskåner med tekst

Hvis du er på udkig efter en gave der vil vække stor begejstring hos modtageren, så prøv at få lavet en graveret bordskåner med tekst.

Et lille rundt underlag til dine glas eller kopper, som vækker stor begejstring! Køb dem, så du har til både dig selv og gæsterne derhjemme, eller som en lille ekstra gave eller tilbehør til det glas du får graveret.
Du kan vælge at få en personlig tekst graveret, eksempelvis en dato eller navne. Kun fantasien sætter grænser, og det er DIG der vælger.

Skal du holde fest, er det en fin ide at få graveret sine gæsters navn på bordskånere, og bruge disse som bordkort. De graverede bordskånere vil med garanti vække opsigt blandt gæsterne!

Scroll to Top