, , , , ,

Bordskåner/låg – bambus

40.00 kr.

Let bordskåner/glasunderlag i bambus med din helt egen personlige gravering – perfekt til dine glas eller kopper, så de ikke efterlader cirkler på bordet.

Bordskåneren her har hele 2 funktioner: den kan bruges som underlag OG som låg, hvis dine glas eller kopper matcher målene i toppen. Som låg holder den på varmen i længere tid, eller beskytter din kolde sommerdrik mod bier.

Få graveret et navn, en dato eller en sjov tekst. Den perfekte lille ekstra gave som tilbehør til et graveret glas eller som underlag til yndlingskoppen derhjemme!

Bordskåneren sælges enkeltvis og prisen er pr. stk. Ønsker du at købe flere, lægger du blot det ønskede antal i kurven og skriver din  tekst ved hver enkelt.

Mål: diameter 9 cm.

Brug som underlag: En god størrelse, som passer til glas og kopper med diameter på max. 7 cm i bunden.

Brug som låg: Passer til glas og kopper der måler mellem 8-9 cm i diameter i toppen.

Bemærk: Ønsker du et hjerte graveret på bordskåneren, skal dette noteres i tekstfeltet.

Da bambus er et naturmateriale vil der forekomme små ujævnheder i træet, og graveringen vil kunne variere i farvetone. Ikke to varer vil være ens. Hvis behov for rengøring, tør af med fugtig klud. Tåler ikke opvaskemaskine.

Varenummer (SKU): FAMILIEG10045-1-1-1-2 Kategorier: , , , , , Tag:

Bordskåner med tekst

Hvis du er på udkig efter en gave der vil vække stor begejstring hos modtageren, så prøv at få lavet en graveret bordskåner med tekst.

Et lille rundt underlag til dine glas eller kopper, som vækker stor begejstring! Køb dem, så du har til både dig selv og gæsterne derhjemme, eller som en lille ekstra gave eller tilbehør til det glas du får graveret.
Du kan vælge at få en personlig tekst graveret, eksempelvis en dato eller navne. Kun fantasien sætter grænser, og det er DIG der vælger.

Skal du holde fest, er det en fin ide at få graveret sine gæsters navn på bordskånere, og bruge disse som bordkort. De graverede bordskånere vil med garanti vække opsigt blandt gæsterne!

Scroll to Top